Jeg skrevet bogen Den smidige hest. Det er en bog, der handler om strækøvelser til heste. Strækøvelserne som beskrives i bogen, kan styrke hestens muskulatur og løsne op for nogle spændinger i kroppen, så hesten bliver mere smidig og kan yde optimalt.

Bogen er en guide til en række øvelser, der kan bruges i det daglige for at opnå bedre resultater. 

Den beskriver, hvordan øvelserne udføres og hvad de er gode for i forhold til ridningen.

Ydermere er der lidt teori om anatomi med muskler, knogler og led i bogen, så man har en grundlæggende forståelse af hestens krop. Den beskriver hvordan rygsøjlen kan bevæge sig og hvordan hesten skal være løs i forskellige led for at kunne føre kraften fra bagparten frem til forparten. For hver gang strækøvelserne udføres fra jorden, så aktiveres små muskler der giver styrke og gør det lettere at udføre øvelserne under rytter. Strækøvelserne reducerer muskelømhed, spændthed og stivhed. Det reducerer også risikoen for skader af led, muskler og sener. Det forbedrer koordinationen og øger mental og fysisk afslappelse. Det øger blodcirkulationen og fremmer kropsbevidstheden. Der er mange fordele ved at lave strækøvelser.

Den smidige hest, bog, alternativ behandling af hest, smidighed, øvelser til hest, strækøvelser

Den smidige hest

Her er bogen, der styrker din ridning. Den indeholder velbeskrevede øvelser til din hest, som styrker smidigheden. Gevinsten er mærkbar.

Kr. 265,00 inkl. fragt

Få GRATIS tips og viden med nyhedsbrevet

Modtag en e-mail med relevante tips og nyheder

JA TAK, hold mig orienteret

JA TAK – Send mig straks bogen.

Beløbet kan overføres til:
Knt. 5064  Reg.nr. 1534164
HUSK at skrive dit navn i overførslen.