Om

Jeg hedder Charlotte Beck og har I flere år beskæftiget sig med kiropraktik og akupunktur på heste. Jeg er uddannet hestedyrlæge og har tidligere arbejdet i almindelig hestepraksis. Jeg har efteruddannet mig i kiropraktik og akupunktur til heste og har derfor arbejdet i flere år med almindelig dyrlægearbejde samt kiropraktik og akupunktur.

Mit arbejde er min passion for at hjælpe dig

Min store passion er at hjælpe dig og din hest, så I bedre kan nå jeres mål. Derfor startede jeg mit eget firma, Den smidige hest, og besluttede mig for, at arbejde 100% med behandling af både hest og rytter som en samlet enhed. 

I det kiropraktiske arbejde drager jeg i høj grad fordel af min dyrlægemæssige baggrund, da der kan være mange årsager til, at hesten ikke fungerer optimalt i ridningen.

Rytter
Jeg vurderer og behandler dine skævheder, så du selv kan blive mere smidig og rette op på dine skævheder. Derved bliver du bedre i stand til, at ride din hest optimalt.

Hesten
Ved kiropraktik af hesten, vurderer jeg dens bevægelse ved bøjeprøve, mønstring og longering. Hele hesten bliver mærket igennem i alle led og muskler. Ofte benytter jeg akupunktur sammen med kiropraktik for, at opnå bedre resultater.

Det her kan jeg hjælpe dig med

  • Kiropraktik
  • Akupunktur
  • Smidighedsøvelser
  • Rytteranalyser
  • Kropsterapi - for at få en samlet helhed af ekvipagen og en optimeret ridning

Få GRATIS tips og ny viden med nyhedsbrevet

Modtag en e-mail med nyheder

JA TAK, jeg vil gerne holdes orienteret